جهت رسیدگی به دو پرونده فرزانه زیلابی، وکیل مدافع پرونده هفت تپه، روز یکشنبه ۹ مرداد امسال در شعبه ۱۶ دادگاه تجدیدنظر استان خوزستان وقت نظارت تعیین شد. این وکیل دادگستری پیشتر در این پرونده ها به ۱ سال حبس تعزیری، سه ماه و یک روز حبس تعلیقی و ۲ سال ممنوعیت خروج از کشور محکوم شده بود.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، جهت رسیدگی به دو پرونده فرزانه زیلابی، وقت نظارت تعیین شد.

یک منبع مطلع در این خصوص به هرانا گفت: “هر دو پرونده خانم زیلابی روز یکشنبه ۹ مرداد در شعبه ۱۶ دادگاه تجدیدنظر استان خوزستان مورد بررسی قرار خواهد گرفت. این در حالی است که وی پیشتر درخواستی مبنی تعیین وقت مجدد برای رسیدگی به پرونده اش در دادگاه کیفری با حضور شاهدان ارایه داده بود.”

لازم به ذکر است، وقت نظارت یا احتیاطی به معنای برگزاری جلسه ای برای بررسی بیشتر پرونده بدون حضور طرفین دعوا توسط قضات است.

فرزانه زیلابی در بخشی از اتهامات، از جمله “نشر اکاذیب درباره اظهارات وی در مورد شکنجه اسماعیل بخشی و شاپور رشنو در بازداشتگاه وزارت اطلاعات و مصاحبه در خصوص پرونده های کارگران هفت تپه”، توسط شعبه ۱۱۳ دادگاه کیفری اهواز محاکمه در خصوص اتهام نشر اکاذیب به سه ماه و یک روز حبس محکوم شد که اجرای آن به مدت یک سال به حالت تعلیق در آمده بود.

همچنین وی در شهریور سال گذشته از بابت اتهام تبلیغ علیه نظام توسط دادگاه انقلاب اهواز به یک سال حبس تعزیری و دو سال ممنوعیت خروج از کشور محکوم شد.

جلسه دادگاه تجدیدنظر این وکیل دادگستری در خصوص اتهام تبلیغ علیه نظام، روز سه‌شنبه ۶ اردیبهشت‌ماه در دادگاه تجدیدنظر استان خوزستان برگزار شد.

گفتنی است، در تاریخ ۲۳ اردیبهشت‌ ماه سال گذشته، سندیکای کارگران نیشکر هفت‌تپه با اعلام تشکیل پرونده قضایی علیه فرزانه زیلابی نسبت به این موضوع واکنش نشان داده و با «دور جدید فشار» خواندن این اقدام، آن را محکوم و تاکید کردند که «سندیکای کارگران نیشکر هفت‌تپه هرگونه پرونده‌سازی برای خانم فرزانه زیلابی وکیل پایه یک دادگستری، وکیل کارگران هفت‌تپه را محکوم کرده و خواهان پایان دادن به این روند نخ‌نما شده است.»

توسط حسن حمزه زاده حیقی

حسن حمزه زاده متولد سال ٦٥ در كرج ،كارشناس رشته عمران ساختمان و فعال حقوق بشر در ايران بوده و سعى دارم در اين راه بزرگ با قدم هاى كوچك و پيوسته در راستاى هدف خود كه آزادى و برابرى و رعايت تمامى قوانين حقوق بشرى در ايران ميباشد حركت كرده و باشد كه فعاليت هاي اين حقير در جهت آگاهى رسانى و افشاگرى كار آمد بوده و به اميد روزي كه طلوع خوشيد نويد بخش انسانيتى توام با حس آزادى و رهايى از ظلم و ستم نه تنها براي مردم ايران بلكه براى تمامى جوامع بشر باشد .

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها