پاسخ مراجع قضایی به شکایت یکی از مجروحان آبان ۹۸

ماشاالله موسویان، از آسیب‌دیدگان اعتراضات آبان ۱۳۹۸ در ویدیویی که به دست ایران‌اینترنشنال رسیده است، می‌گوید پایش فلج شده و توان انجام کارهایش را ندارد. مراجع قضایی در ایران در پاسخ به شکایت این شهروند گفته‌اند این موضوع به آن‌ها ربطی ندارد و کاری از دستشان بر نمی‌آید.

موسویان می‌گوید روز ۲۶ آبان ۱۳۹۸ در یکی از خیابان‌های شیراز با شلیک گلوله گاز اشک‌آور ماموران زخمی شده است.

او با اشاره به اینکه ماموران پس از زخمی شدنش او را مورد ضرب و شتم قرار دادند، می‌گوید به مدت ۵۰ روز در بیمارستان بستری بوده و پنج روز آن را در کما به سر برده است.

موسویان اضافه می‌کند که پس از ترخیص از بیمارستان مدت‌ها فلج بوده و تا حدود ۱۸ ماه در خانه بستری شده است.

این شهروند در خصوص شرایط فعلی خود می‌گوید پایش فلج شده و توان انجام کارهایش را ندارد.

او تاکید می‌کند که به خاطر همین موضوع و اینکه منبع درآمدی نداشته، همسرش از او جدا شده و زندگی‌اش از هم پاشیده شده است.

در اسناد پزشکی این شهروند که به دست ایران‌اینترنشنال رسیده، روز ۲۶ آبان ۱۳۹۸ به عنوان تاریخ پذیرش او در بیمارستان و روز ۱۵ دی‌ ۱۳۹۸ به عنوان روز ترخیص او از بیمارستان ثبت شده است.

به گفته این شهروند، مراجع قضایی جمهوری اسلامی، شورای تامین استان فارس و استانداری در پاسخ به شکایت او عنوان کرده‌اند که این موضوع ربطی به آنان ندارد و کاری از دستشان بر نمی‌آید.

 

اعتراضات آبان ۱۳۹۸ در ایران در واکنش به افزایش ناگهانی و شدید قیمت سوخت آغاز شد اما خیلی زود ماهیت ضدحکومتی به خود گرفت.

این تجمعات اعتراضی علیه جمهوری اسلامی در ۲۴ آبان در برخی مناطق شروع شد و طی یک هفته به ۲۹ استان و صدها شهر گسترش یافت.

شدت سرکوب اعتراضات باعث شد این اتفاقات به «آبان خونین ۹۸» مشهور شود.

بر اساس گزارش خبرگزاری رویترز، هزار و ۵۰۰ نفر در جریان سرکوب این اعتراضات به دست ماموران حکومتی کشته و شماری دیگر زخمی شدند.

عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور دولت حسن روحانی در آن زمان کشته ‌شدن حدود ۲۲۵ نفر را تایید کرد.

با گذشت چهار سال از این کشتار، شهروندان در ایران همچنان یاد این سرکوب خونین و کشته‌شدگان آن را زنده نگه می‌دارند و گزارش‌ها و تصاویری از حضور بر سر مزار قربانیان جمهوری اسلامی در آن سال منتشر می‌کنند.

بسیاری از مردم معترض، جمله «آبان ادامه دارد» را به یکی از مشهورترین شعارهای اعتراضی برای دادخواهی تبدیل کرده‌‌اند.

توسط حسن حمزه زاده حیقی

حسن حمزه زاده متولد سال ٦٥ در كرج ،كارشناس رشته عمران ساختمان و فعال حقوق بشر در ايران بوده و سعى دارم در اين راه بزرگ با قدم هاى كوچك و پيوسته در راستاى هدف خود كه آزادى و برابرى و رعايت تمامى قوانين حقوق بشرى در ايران ميباشد حركت كرده و باشد كه فعاليت هاي اين حقير در جهت آگاهى رسانى و افشاگرى كار آمد بوده و به اميد روزي كه طلوع خوشيد نويد بخش انسانيتى توام با حس آزادى و رهايى از ظلم و ستم نه تنها براي مردم ايران بلكه براى تمامى جوامع بشر باشد .

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها