شهاب سلطانیان، زندانی سیاسی امروز شنبه ۱۱ تیرماه تحت نظارت پابند الکترونیکی آزاد شد. آقای سلطانیان که روز چهارشنبه ۲۵ خردادماه، از زندان تهران بزرگ به مرخصی اعزام شده بود، باقیمانده دوران محکومیت خود را خارج از زندان و با محدودیت تردد سپری خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، امروز شنبه ۱۱ تیرماه ۱۴۰۱، شهاب سلطانیان، زندانی سیاسی با پابند الکترونیکی آزاد شد.

آقای سلطانیان  که روز چهارشنبه ۲۵ خردادماه از زندان تهران بزرگ به مرخصی اعزام شده بود، باقیمانده دوران محکومیت خود را خارج از زندان و با محدودیت تردد سپری خواهد کرد.

شهاب سلطانیان در تاریخ ۱۸ خرداد ۹۹ توسط نیروهای امنیتی بازداشت و پس از گذشت ۴۷ روز با تودیع قرار وثیقه، به صورت موقت و تا پایان مراحل دادرسی از بازداشتگاه وزارت اطلاعات موسوم به بند ۲۰۹ زندان اوین آزاد شد.

وی توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران، از بابت اتهاماتی از جمله “توهین به مقدسات”، “فعالیت تبلیغی علیه نظام از طریق تولید و انتشار پیام های ضد دین و ضد نظام”، “حمایت از خاندان پهلوی” و “توهین به رهبری” محاکمه و نهایتا و به استناد ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی به ۳ سال حبس تعزیری قابل اجرا محکوم شد. این حکم عینا به تایید دادگاه تجدیدنظر استان تهران رسید.

شهاب سلطانیان از تاریخ ۲۲ فروردین ۱۴۰۰ دوران محکومیت خود را در زندان تهران بزرگ سپری می کند.

اواسط مهرماه ۱۴۰۰، در پی بروز درگیری و ضرب و شتم شماری از زندانیان سیاسی محبوس در زندان تهران بزرگ، شهاب سلطانیان همزمان با ۱۳ تن دیگر از این زندانیان به سالن ۱ تیپ دو این زندان منتقل شدند. انتقال این زندانیان به سالن ۱ که با عنوان بند دربسته نیز شناخته می‌شود، با حضور شماری از مقامات زندان به صورت اجباری و علیرغم شرایط غیراستاندارد و نامناسب این سالن صورت گرفته است.

توسط حسن حمزه زاده حیقی

حسن حمزه زاده متولد سال ٦٥ در كرج ،كارشناس رشته عمران ساختمان و فعال حقوق بشر در ايران بوده و سعى دارم در اين راه بزرگ با قدم هاى كوچك و پيوسته در راستاى هدف خود كه آزادى و برابرى و رعايت تمامى قوانين حقوق بشرى در ايران ميباشد حركت كرده و باشد كه فعاليت هاي اين حقير در جهت آگاهى رسانى و افشاگرى كار آمد بوده و به اميد روزي كه طلوع خوشيد نويد بخش انسانيتى توام با حس آزادى و رهايى از ظلم و ستم نه تنها براي مردم ايران بلكه براى تمامى جوامع بشر باشد .

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها